Potvrzení účasti a stravování

Milí účastníci konference,
prosíme Vás, abyste v zájmu hladkého průběhu akce nejpozději do 18. 1. potvrdili Vaši účast na jednotlivých dnech konference a v případě zájmu si objednali oběd. Děkujeme!


ano v úterý 30. ledna
ano ve středu 31. ledna
ano ve čtvrtek 1. února
ano v pátek 2. února


ano odpolední komentovanou prohlídku výstavy Jak jde kroj, tak se stroj
ano odpolední komentovanou prohlídku muzea s odbornými pracovníky zaměřenou na koncepci a historii budování muzea od počátku po současnost


ano společenského večera v úterý 30. ledna
ano post-konferenčního programu Masopust ve Valašském muzeu v přírodě v sobotu 3. února


Středa 31. 1.
ano Kategorizace typů expozic – vede Radek Bryol
ano Pasportizace objektů – co by měl obsahovat kompletní pasport každého objektu – vede Jana Koudelová
ano Kategorizace způsobů oživování (typů prezentace) – vede Petra Hrbáčová

Čtvrtek 1.2.
ano Kde je hranice mezi veřejnou službou a komercí? – vede Pavel Hlubuček a Daniel Drápala
ano Zvláštní režim v rámci legislativy – návrh znění doporučení pro úpravu stavebního zákona – vede Jana Morávková

Mám zájem o oběd

Zvolte pro každý den jen jednu možnost. Pokud o stravu nemáte zájem, nechte pole prázdná. Cena jednoho oběda je 110 Kč*

úterý 30. 1.
Celerový krém s osmaženou slaninou a bylinkovými krutony (1,7,9)
1. 1 140g Vepřová panenka špikovaná slaninou, houbová omáčka a brambory pečené ve slupce(1,7)
2. 2 140g Maďarský vepřový perkelt s haluškami (1,3,7)
3. 3 140g Smažený kuřecí řízek s bramborovým salátem (1,3,7,9)
4. 4 200g Zapékaná cuketa s mozzarellou a rajčaty, bylinková omáčka, jasmínová rýže (1,7)

středa 31. 1.
Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9)
1. 1 140g Hovězí svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem (1,3,7,9)
2. 2 140g Konfitovaná vepřová kotleta, bramborové pyré s pečeným česnekem, listový salát (7)
3. 3 140g Penne s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou a lilkem, ricotta (1.3,7)
4. 4 400g Kynuté borůvkové knedlíky s borůvkovým přelivem a zakysanou smetanou (1,3,7)

čtvrtek 1. 2.
Polévka minestrone s bílou fazolí
1. 1 140g Moravský vrabec, zelí, bramborový knedlík (1,3)
2. 2 140g Čevapčiči s cibulí a hořčicí, šťouchané brambory, sterilovaný okurek (10)
3. 3 140g Kuřecí kousky ve smetanovo-paprikové omáčce se zeleninou, hranolky (1,7,9)
4. 4 350g Brokolicové lasagne se smetanou a sýrem čedar (1,3,7)

pátek 2. 2.
Papriková kyselice s klobásou (1,7)
1. 1 140g Grilovaná vepřová krkovice, brynzová omáčka a pohanka se špekem (7)
2. 2 190g Králík pečený na zelenině, gratinované brambory s cibulí a smetanou (1,7,9)
3. 3 140g Kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7)
4. 4 200g Zeleninové karbanátky s kukuřicí a hráškem, bramborová kaše, rajčatový salát (1,7,9)

*Společné stravování proběhne v jídelně Valašského muzea v přírodě. Platba bude na základě Vašich objednávek vybírána při prezenci. Ostatní občerstvení i společenská večeře 30. 1. budou pro všechny účastníky zdarma.